birdssense-logo

Trainer -  Consultant - Coach

Ik heb in diverse groot zakelijke omgevingen gewerkt aan allerlei ontwikkelingsvragen. In het begin ging dat vaak om het implementeren van processen en/of systemen in de sales en aftersales. Later is mijn aandacht naar de veranderkundige vraagstukken achter dit type van implementaties verschoven.

In de daarop volgende fase ben ik vooral actief geworden in het HR domein. Daar heb ik me vooral met Management Development bezig gehouden. Op dit moment voer ik voor een grote klant een programma uit dat draait om sociale veiligheid. Ik vind het leuk een tijdje te ontwikkelen met een club mensen. En vanuit een grof plan aan de slag te gaan om dat dan in de praktijk verder fijn te slijpen en uiteraard in contact met de mensen die het uiteindelijk moeten doen.

Wanneer ik mensen binnen een organisatie adviseer of train, zorg ik er graag voor dat zij, in hun vaak weerbarstige praktijk, de pk's ook écht op de weg kunnen krijgen. Dus een interventie zonder opvolging bestaat niet voor mij. Het is dan ook vaak logisch dat ik betrokken raak bij het ondersteunen van het maken, uitvoeren en evalueren van (business) plannen.

En hoe je dit noemt: trainen, adviseren of coachen weet ik eigenlijk niet zo goed.

@birdbuzzard